Kosten

Kosten en vergoedingen:

De kosten van een Mesologisch consult bedragen 90 euro. De duur van een consult is 1,5 uur. Steeds meer verzekeringen vergoeden (een gedeelte) van de kosten via de aanvullende verzekering. Bekijk onderstaande link om te zien of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Daarnaast kunt u dit ook terugvinden in uw eigen polis.

Beroepsopleiding:

De Mesoloog heeft aan de Academie voor Mesologie een opleiding gevolgd (dit is een 4 jarige opleiding op HBO niveau). Mesologie is een beschermd beroep en de Mesoloog dient zich regelmatig bij te scholen. De gediplomeerde Mesologen staan geregistreerd bij de Registratieraad voor Mesologen en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM). Deze vereniging regelt onder meer het tuchtrecht, de klachtenprocedure en de beroepsethiek.  

Klachten en tuchtrecht:

Iedere VBAG-therapeut doet er alles aan om u op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan kenbaar aan uw therapeut. Misschien is er sprake van een misverstand en kunt u samen met uw therapeut tot een oplossing komen. Vindt u het moeilijk om uw ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het uw therapeut dan schriftelijk voor te leggen. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek met uw therapeut u onvrede of klacht op. Komen wij er samen niet uit, klik dan op onderstaande link.

KVK:

KVK nummer: 69737878