Over mij

 Mijn naam is June Wisse en ik ben 23 jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor gezondheid, verzorging en ontspanning. Op mijn 17e ben ik een schoonheidssalon aan huis gestart, waar ik nog altijd graag werk. Vooral het stukje ontspanning overbrengen vind ik erg leuk om te doen. Toch bleef bij mij altijd nog de behoefte om verder te studeren in de gezondheidszorg. In 2019 heb ik daarom de Medische Basis Kennis+ (met extra vakken neurologie/biochemie) gevolgd aan het IMC in Amsterdam. Vervolgens heb ik hier de 4-jarige HBO opleiding Mesologie afgerond in 2023.

Ik heb voor mesologie gekozen omdat de denkwijze van de mesoloog mij erg aansprak. De mesoloog gaat altijd op zoek naar de oorzaken van uw klachten en maakt gebruik van een individuele benadering. Pijn, vermoeidheid of vermindering van functies zijn signalen van het lichaam dat er iets niet goed gaat. Het is daarom van belang dat we gaan onderzoeken waarom het lichaam deze signalen afgeeft.

Voeding, beweging en ontspanning spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol in uw gezondheid, maar het is belangrijk dat deze aspecten op uzelf zijn afgestemd. Niet iedereen vindt joggen leuk, sommigen kunnen het zelfs niet eens! Elk mens vindt zijn ontspanning in datgene wat bij hem past. Afhankelijk van uw type, uw persoonlijkheid, uw bouw, uw werk, uw hobby's en uw geschiedenis dient uw voeding en leefstijl op uzelf afgestemd te zijn. Het maagdarmkanaal is uniek, net zoals het DNA en dat vraagt om een zoektocht naar uzelf; wat past bij jou? De mesologie kan het persoonlijk functioneren in kaart brengen, waardoor uw eigen evenwicht duidelijker wordt.