Intake

Na het maken van een afspraak kunt u de intake en het voedingsdagboek invullen. De bestanden zijn het beste te openen via een laptop. Indien u problemen ervaart mag u ook evt. de intake uitprinten en foto's opsturen. Mail de formulieren of foto's naar: mesologiecorpus@gmail.com. Graag ontvang ik de formulieren min. 2 werkdagen voor het consult zodat ik me goed kan voorbereiden op onze afspraak. Op de dag van de afspraak geen handcrème of voetcrème gebruiken & supplementen 24 uur vóór de afspraak liever niet meer innemen (reguliere medicatie wel). Indien u supplementen gebruikt, verzoek ik u deze mee te nemen naar het consult.

Na afloop kunt u contant betalen of via Tikkie (geen pin aanwezig). Binnen 1 a 3 dagen ontvangt u via de mail het verslag en de factuur. De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Bekijk altijd eerst uw eigen polis om te zien of u in aanmerking komt voor een vergoeding. 

Mesologisch consult

Voeding consult

Toestemming minderjarige

  • Bij behandeling van kinderen tot 12 jaar is de toestemming van de ouders/voogden vereist. Toestemming van het kind is niet nodig, maar deze heeft wel recht op informatie. 
  • Bij jongeren van 12 tot 16 jaar is de toestemming van de ouders/voogden en van de jongere zelf vereist.
  • Jongeren vanaf 16 jaar beslissen zelfstandig. Vanaf 16+ hoeft het toestemming formulier niet ingevuld te worden